Isabel Negrín López

Isabel Negrín López begon op 8 -jarige leeftijd haar pianostudies in kamermuziek aan het conservatorium van Valladolid (Spanje) in de klas van María Antonia Soto en met Ludovic Toth en Ildiko Bodor. Ze voltooide later een diploma in chemie aan de Universiteit van Valladolid, waar ze zich bij verschillende koren aansloot als zangeres en als begeleidingspianist (University of Valladolid Choir en de Alterum Cor).

In 2011 werkte ze af en toe samen met het ensemble Early Music Il Gentil Lauro, dat haar ertoe bracht haar eerste klavecimbel lessen te volgen bij Ignacio Renedo (Valladolid) en bij Ignacio Prego (New York). Later studeerde ze af op het harpsichord aan de UNAM Faculteit of Music of México, in de klas van Norma García González. Ze heeft verder gestudeerd bij onder andere; Francesco Corti, Guido Morini, Jacques Ogg, Pieter-Jan Belder, Stéphane Fuget, Manfredo Kremer, Rosella Croce en Franco Pavan.

In 2020 werd ze uitgenodigd om deel te nemen aan de Academie van Música Antigua van Unam als continuo speler. Sinds 2021 is ze een student aan het conservatorium van Amsterdam bij Kris Verhelst (Basso Continuo) en Menno Van Delft (Harpsichord).